top of page

Viktig å tenke på :

Her er noen punkter som er gode å ta med i planleggingen til ditt kommende arrangement på Christiania Teater!

1. BESTILLING

Teatersalen driftes av Christiania Teater Scene AS og du kan kontakte oss på  telefon (+47) 24 07 66 00 eller sende en e-post til info@christianiateaterscene.no for å sjekke tilgjengelige dato, booke et møte eller befaring samt motta tilbud på utleie.

2. TILGANG

Teatersalen passer perfekt for events, konferanser, kick-off, banketter, private arrangement, tv- og filmproduksjoner, live podcast/streaming og sceneproduksjoner som show, konserter, teater og musikal. Som arrangør får du eksklusiv tilgang til sal og scene inkludert teknikk under leieperioden. Skuespillergarderobene i 3. etage kan benyttes etter nærmere avtale.

Bar og foajé betegnes som fellesområder for både teatersal, Teatro og hotellet og må benyttes deretter. Hotellet bidrar mer enn gjerne om det er behov for å bestille hotellrom og/eller Chambre Separeé.

3. TEKNIKER/KJENTMANN

Det inngår en time med husets kjentmann for å få en rask innføring i enkelt teknisk oppsett for to trådløse mikrofonsystem, prosjektor/lerret og bakgrunnsmusikk. Etter behov kan kjentmann leies inn for 750,- per time. Ved større sceneproduksjoner med live musikk e.l. kan vi tilby lyd- og lysteknikere ut fra tilgjengelighet fra vår samarbeidspartner Spectre. Pris per time per tekniker er 1.500,- med en minimumsbeløp på 6.000,-

4. LYDNIVÅ

Fra klokken 23:00 kan teatersalens PA-system ikke være til sjenanse for hotellets gjester. De 28 hotellrommene rett over salen kan kjøpes ut av hotellet slik at du kan være mer fleksibel i forhold til støy.

Vi bidrar gjerne med innleie av utstyr og Dj's til Silent Disco eller å finne ledige lokaler i nærheten hvor selskapet kan fortsette festen etter kl 23:00 dersom det skulle være av interesse.

5. PYRO OG KONFETTI

Ved bruk av pyro/åpen ild må det forhåndssøkes om spesial dispensasjon og verifisert brannvakt må være til stede under avvikling. Bruk av konfetti er tillatt etter nærmere avtale men medfører en ekstra kostnad på 7.500,- NOK i rengjøring,

 

6. SKJENKEBEVILGNING

Teatro innehar sjenkebevilgning for teatersalen og det er ikke tillatt å ta med egen drikke eller mat. Dette gjelder både i teatersal og backstage. All form for catering og servering går eksklusivt via Teatro og kjøkkensjef Ole Jonny Eikefjord.

7. VAKTHOLD

For kveldsarrangement med start etter kl 17:00 er det pålagt med en vakt for hver hundrede gjest. Vi leverer vakter via vårt samarbeidsfirma Public Security.

8. GARDEROBE
Vi kan bemanne garderoben og det koster 30,- per deltagende gjest med et minimumsbeløp på 6.000,- Leie av ubemannet garderobe koster 2.000,-

9. KANSELLERING
Dersom du må avlyse et arrangement hos oss har vi følgende kanselleringsregler:

-ved kontraktsinngåelse forplikter du deg til å betale 50% av den totale leiesummen.

-avlyser du når det er mindre enn 2 måneder til 
arrangementdato må du betale 80% av husleien

-er det mindre enn 1 måned igjen til arrangementdato må du betale 100% av husleien.

 

Husleie må være på konto hos oss senest 10 dager i forkant av arrangmentsdato. 

Eventuelle hotellrom og servering/catering avtales direkte med Hotel Christiania Teater og Restaurant Teatro og her er det egne regler ved en eventuell kansellering som gjelder. 

bottom of page