Til deg som skal på forestilling:

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene fra de som besøker oss på Christiania Teater!

1. HVOR HOLDER DERE TIL?

Vi holder til i Stortingsgata 16, rett ved Spikersuppa midt mellom Stortinget og Nationaltheatret. Det kan ikke bli mer sentralt!

 

2. HAR DERE PARKERING?

Det finnes ikke parkeringsmuligheter på gatene rundt teateret, så garasjeparkering er eneste alternativet. Du finner flere anlegg i nærheten, les mer på Aimo Parks sider her.

3. HAR DERE EGEN BILLETTLUKE?

Christiania Teater har ikke egen billettluke men det vil finnes billettører i foajé en time før forestillingen starter. Det vil snart også finnes en egen touch screen-maskin hvor det kan kjøpes og skrives ut billetter 24 timer i døgnet. Billetter kan også bestilles på våre hjemmesider og på Eventim.no eller deres kundeservice på telefon (+47) 21 95 92 00 som er åpen mandag-torsdag 9:30-16:00 og fredag 9:30-15:30. De kan også kontaktes på kundeservice@eventim.no.

4. NÅR SKAL JEG KOMME TIL TEATERET?

Vi anbefaler alle å være på teateret minst 30 minutter før forestillingen starter.

 

5. ER DET TILLATT MED EGEN DRIKKE?

Pga. skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn i teatersalen, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc. Det er selvsagt tillatt å ta med drikke fra våre barer. Vi har to barer i teateret, hovedbaren en trapp ned fra entréen hvor du også finner inngang til parkett. Det finnes også en mindre bar en trapp opp fra entré for alle som skal sitte på balkong.

6. HAR DERE GARDEROBEPLIKT?

Det er bemannet publikumsgarderobe og garderobeavgift inngår i billettprisen. Større jakker/yttertøy som ikke kan foldes sammen og legges på fanget, samt større bager/sekker o.l., må leveres inn i garderoben og kan ikke tas med inn i salen. Selv om garderoben er bemannet henger du fra deg personlige eiendeler på eget ansvar. Garderoben finnes to trapper ned fra entréen.

7. HVOR FINNES TOALETTENE?

Du finner eget herre-, dame- og h/c-toalett to trapper ned fra foajéen ved garderoben. Det finnes også toaletter en trapp opp fra foajé for de som skal sitte på balkong.

8. HAR DERE GRUPPERABATT?

Vi gir 10% rabatt på billettene til grupper på 20 personer eller mer. Du bestiller dette selv i vår webshop eller så kan du ta kontakt med Eventim kunderservice for å bestille dette på telefon:
(+47) 21 95 92 00‬.


Åpningstider:

Mandag - Torsdag: 09:30-16:00

Fredag: 09:30-15:30

9. HAR DERE TILGANG FOR BEVEGELSESHEMMEDE?

Teateret vil fra og med våren 2023 være tilrettelagt for rullestolbrukere med rullestolheis og eget h/c-toalett to trapper ned fra entréen. Obs! Balkongen har ikke rullestolheis. Ta kontakt med Eventim for å bestille billetter.

10. GODTAR DERE LEDSAGERBEVIS?

Christiania Teater er et privatdrevet teater helt uten noen form for statlig eller kommunalt støtte/tilskudd. Vi kan derfor dessverre ikke tilby fribilletter til ledsager.

11. SELGER DERE GAVEKORT?

Du kan kjøpe gavekort til samtlige av våre forestillinger ved å besøke vår webshop som du finner ved å klikke her.

12. HAR DERE EN NEDRE ALDERSGRENSE?

Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 3 år inn i salen - uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense. På enkelte konserter og arrangementer kan det likevel være egne aldersgrenser, i så fall vil dette fremkomme på informasjonen om det enkelte arrangementet.

13. KAN MAN TA BARNEVOGN MED INN PÅ TEATERET?

Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen eller i vår foajé da det er svært begrenset med plass.

14. JEG GLEMTE NOE PÅ TEATERET, HVA GJØR JEG?

Vi oppbevarer gjenglemte gjenstander i 2 måneder. Kontakt lost@christianiateater.com eller resepsjonen til Hotel Christiania Teater dersom du har glemt noe etter ditt besøk.