top of page

Produksjonsselskapene Starworks og Over Norge, tok fra og med høsten 2022 over driften av ærverdige Christiania Teater i Stortingsgata 16.

 

Bygningen ble samtidig pusset opp for flerfoldige millioner når Eiendomsspar overtok eierselskapet. Administrerende direktør, Christian Ringnes, sier entusiastisk:

 

Dette unike bygget passer perfekt inn i vår portefølje. Det har en fantastisk beliggenhet og inneholder kvalitetsprodukter både i form av hotell og restaurant. Når vi nå også sammen med våre nye samarbeidspartnere i Starworks og Over Norge skal blåse nytt liv i den historiske teatersalen med forestillinger av ypperste klasse, vil huset fortsette sin historiske tradisjon med å være et sted for eventyrlige opplevelser.

 

Starworks og Over Norge har lang fartstid i underholdningsbransjen og har de seneste årene produsert store musikaler og show både på Chateau Neuf, Edderkoppen Scene og Chat Noir. De står bak en rekke turnéer og har også jobbet mye innen tv og event. På Christiania Teater vil de primært produsere teaterforestillinger i tillegg til å leie ut salen til events, konferanser, private arrangement og tv- og filminnspillinger. All sceneteknikk har fått en grundig oppgradering i samarbeid med Spectre. Gourmetkokk Ole Jonny Eikefjord som er mannen bak bl. a. Restaurant Eik Annen Etasje, Restaurant Fjord og Teatro, vil eksklusivt stå for cateringen ved banketter.

Ringnes.jpg

Storstilt åpningsfest

Tirsdag 23. august var det duket for åpningsfest der presse og bransjefolk var invitert. Samme kveld ble teaterest første teaterproduksjon, "Et glass til", avslørt fra scenen til stor begeistrelse!

 

– Dette blir hovedstadens eget Boulevard teater med en edge! Vi kan avsløre at det blir mange spennende titler framover og vi har allerede sikret oss noen av landets fremste skuespillere så det er bare å glede seg, hilser påtroppende teatersjef Bjarte Hjelmeland.

Swon.jpg
F.v. Mattias Carlsson, Bjarte Hjelmeland, Tore Sergei Myklebust og Åsmund Gjønnes Tvedten.

Se bilder og video fra den offisielle åpningsfesten:

bottom of page